2017-ben jelent meg a második szakácskönyvem 100% EGÉSZSÉG, 0% CUKOR! címmel a La Santé Kiadónál. Ennél a kötetnél próbáltam ha lehet, még az előzőnél is jobb szakácskönyvet készíteni, mind külsőre, mind tartalomra. Bízom benne, hogy sikerült is, ami talán abból is látszik, hogy a 2018-as Aranykönyv szavazáson győztes lett, 1. helyezést ért el.

A könyv tematikailag az első folytatása, 71 szuper jó receptet tartalmaz, amiből 35 gluténmentes is egyben! Kifejezetten ajánlott inzulinrezisztenciában, PCOS-ben, cukorbetegségben de bárkinek szívből ajánlom, aki szeretne egészségesen táplálkozni vagy csak egy jót enni. Az ételek könnyen elkészíthetőek, cukormentesek és rostdúsak. A lángostól a hamburgeren át a szaloncukorig nagyon változatos: 13 db reggeli, 37 db főétel (benne levesek, fűszeres, szaftos húsok egészséges körettel) és 21 db sütemény (édestől a sósig).

Megrendelhető közvetlenül a La Santé Kiadótól az alábbi borítóra kattintva, de megtalálható a nagyobb könyvesboltokban is (pl. Libri, Líra, Tesco, Auchan, stb.).

 

http://www.aranykonyv.hu/nyertesek